X
تبلیغات
بازی تراوین

مرتبه
تاریخ : سه‌شنبه 23 فروردین‌ماه سال 1390

آیا تا کنون به مضرات مصرف لبنیات فکر کرده اید...

بدن بیست درصد از مردم جهان قادر به تولید لاکتاز نیست.لاکتاز(lactase)آنزیمی است که بر لاکتوز(قندشیر)تاثیر میگذارد و آن را هضم میکند.هیچ ماده شیمیایی دیگری در بدن وجود ندارد که جایگزین لاکتاز شود.مواد لبنی برای بدن مفید نیستند؛زیرا فوق العاده چرب بوده و مقدار قابل توجهی میوکوز (mucus)در سیستم بدن تولید میکنند.
به طور کلی فرآورده های شیر پس از مصرف و رسیدن به روده باریک،دیواره آنرا با لایه نازکی از چربیها میپوشانند.در نتیجه روده دیگر نمیتواند به جذب مواد غذایی ادامه دهد.به همین دلیل به رغم خوردن غذای کافی سلولهای بدن گرسنه می مانند و فرد احساس گرسنگی میکند.
حال که از مضرات شیر آگاه شدید ،ممکن است سوالات زیر مطرح شود:
1)آیا با نوشیدن شیر،کلسیم بدن تامین میشود؟
دکتر ویلیام الیس پس از انجام هزاران آزمایش خون به این نتیجه رسید که میزان کلسیم خون کسانی که سه تا چهار لیوان شیر در روز مینوشند در حد کمترین حد ممکن است.همچنین او با تحقیقات خود به این نتیجه رسید که قدرت جذب دستگاه گوارش افرادی که فرآورده های لبنی مصرف میکنند بسیار کمتر از افرادی است که از خوردن آن احتراز میکنند.
2)نوشیدن شیر چه تاثیری بر هضم و جذب دستگاه گوارش دارد؟
دکتر الیس در پاسخ به این پرسش میگوید که اختلال در عمل جذب دستگاه گوارش به چهار دلیل است.نخست آنکه شیر و فرآورده های شیر اسیدکلریدریک معده را به شدت خنثی میکنند.در نتیجه معده به ناچار برای هضم غذا اسید بیشتری ترشح میکند و موجب فرسودگی و از کار افتادگی غدد مولد اسید کلریدریک میشود.دوم آنکه راندمان جذب دستگاه گوارش کاهش میشود.سوم آنکه شیر و پنیر میوکوز فراوانی در روده تولید میکنند.این میوکوز اضافی در روده سفت میشود و همچون لایه ای بر روی دیواره داخلی آن ته نشین شده و با جلوگیری از جذب مواد غذایی موجب خستگی مزمن روده میشود.چهارم آنکه شیر و فرآورده های آن با تولید بیش از حد میوکوز اختلالاتی را در سیستم تنفسی،ریه ها و سینوسها به وجود می آورند.
میوکوز در ایجاد آبریزی بینی و خلط گلو نیز عامل مؤثری به شمار میرود.این ماده چسبنده پس از ترکیب با شیر چسبنده تر میشود.در نتیجه مواد زائد حاصل از هضم به سهولت به دیواره اندامهای دفع چسبیده و عمل دفع را دشوار میکند.
اگر شما پس از سرماخوردگی شیر مینوشید،در حقیقت با این عمل بر تراکم خلط سینه و گرفتگی بینی خود می افزایید.به هر تقدیر اگر با هر کدام از مشکلات گوارشی یاد شده روبرو هستید بهتر است هرچه زودتر شیر و پنیر را از جیره غذایی خود حذف کنید.
3)آیا مواد خاصی در شیر وجود دارد که باید از آن مطلع شد؟
دکتر مایکل رابنز سالها پیش به این موضوع اشاره کرد وگفت :"شیر گاو حاوی هورمونهایی است که از غده هیپوفیز این حیوان ترشح میشود."این حقیقت بعدها توسط محققان دیگر تایید شد.هورمونهای هیپوفیز چنان نیرومندند که وزن گوساله را ظرف دو سال از چهل کیلو به چهارصد و پنجاه کیلو افزایش میدهند.اگر تاثیر هورمون شیر گاو را درباره نوزاد انسان بسنجیم، یک طفل سه تا سه و نیم کیلوگرمی با مصرف شیر گاو ظرف بیست و یک سال وزنش پنجاه تا صد کیلو افزایش می یابد.
4)آیا نوشیدن شیر حساسیتها را تحت تاثیر قرار میدهد؟
فقط تعداد اندکی از مردم میتوانند پروتئین موجود در شیر را هضم جذب کنند.پروتئین شیر که کازئین نام دارد برای سوخت و ساز بدن گاو یک ماده حیاتی است.به عکس،بدن انسان به کازئین نیاز قابل توجهی ندارد .آنتونی رابینز پس از مطالعه فراوان دریافتم که دستگاه گوارش کودکان و بزرگسالان به سختی میتواند این ماده را هضم کند و آنگاه با تحقیقات بیشتر متوجه شد که به طور معمول بیش از پنجاه درصد کازئین هضم نمیشود.در نتیجه پروتئین هایی که به طور ناقص هضم میشوند وارد جریان خون شده و با تحریک بافتها زمینه مساعدی را برای تولید آلرژی ایجاد میکنند.عاقبت کبد ناگزیر با دشواری این پروتئین ها را دفع میکند و این خود فشار سنگینی را بر سیستم دفع دستگاه گوارش وارد می آورد.
به هر تقدیر سوخت و ساز در شیر گاو بر خلاف کلسیم در شیر مادر به درستی انجام نمیگیرد.
5)تاثیر نوشیدن شیر بر کار قلب و سیتم تنفسی
دکتر کرن اسل باچر،رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد میگوید که شیر هموژنیزه یکی از دلایل عمده بیماری قلب در آمریکاست.
6)آیا پنیر یک ماده غذایی سالم و انژی زاست؟
تهیه نیم کیلو پنیر به پنج لیتر شیر نیاز دارد. بیشتر پنیرها دارای هفتاد درصد چربی هستند.وقتی یک ماده غذایی،حاوی چنین چربی فشرده ای است برای جلوگیری از افزایش وزن ،از مصرف زیاد آن خودداری کنید.
تحقیقات دکتر فرانسیس پاتنجر، تاثیر شیر و غذاهای پخته را در بروز درد مفاصل به اثبات رساند. او مقداری شیر حاوی ویتامین D و گوشت خام را در اختیار یک گربه قرار داد.این حیوان پس از خوردن آن دچار یک نوع اختلالات استخوانی شد که بسیار شبیه به عوارض ناشی از خوردن شیر پاستوریزه بود و سرانجام پس از دو ماه جانش را از دست داد.
افسردگی شدید با تولید مواد سمی در خون ممکن است با اسیدی کردن محیط داخلی بدن موجب درد مفاصل میشود چرا که محیط اسیدی کلسیم استخوانها را حل میکند.کلسیم و مواد معدنی هضم شده با خون حرکت کرده و در نقاطی که این جریان آرام است،رسوب میکند. به علاوه میوکوز حاصل از نان و فرآورده های پاستوریزه شیر در بافتها و دیواره رگها رسوب میکند و از آن می کاهد.
بستنی
نگران نباشید نمیخواهم خوردن بستنی را منع کنم.فقط میل دارم خاطر نشان کنم که اگر شما باید بستنی بخورید ،بستنی سالم بخورید .بسیاری از بستنی های موجود در بازار ترکیباتی مصنوعی و مضرند؛ برای تهیه بستنی سالم در منزل موز و توت فرنگی یخ زده را در مخلوط کن بریزید و کمی عسل به آن بیفزایید.به این ترتیب یک بستنی سالم ، مقوی و خوشمزه در اختیار خواهید داشت.
کشک    پاستوریزه
پس ازتهیه ی پنیر،ماده ای بد بو،به رنگ زرد مایل به سبز از آن باقی می ماند که کشک نامیده می شود.روزنامه ی لس آنجلس تایمز در شماره ی چهارم دسامبر1978خود می نویسد:تنها 10درصد حجم شیری که برای تولید پنیر به کار می رود به پنیر و بقیه آن به کشک تبدیل می شود.نظر به افزایش تولید پنیر در چند سال اخیر،تولید کنندگان پنیر در جست و جوی راه های تازه ای برای به مصرف رساندن کشک برآمده اند.
مضرات کشک از نظر آلودگی حدود صد تا دویست بار قوی تر از زائدات آبهای آلوده است.با وجود این،در تهیه بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده به کار میرود.به هر حال اگر مایلید جریان خون خود را پاکیزه نگاه دارید،از خوردن این ماده غذایی زیانبخش جداً احتراز کنید.

تغذیه در گاو داریهای امروزی و مدرن :

کودهای شیمیائی  (ازت . اوره ) -  جوش شیرین -  گوگرد -  منیزیم -  آهک - نمک زیاد -  پودر استخوان - نان کپک زده - مدفوع مرغ های صنعتی (دارای سموم خطرناک و داروهای ... ) - فاضلاب کشتارگاههای صنعتی .... می باشد . بنابراین شیر یک گاو علفخوار از ۴ کیلوگرم به ۳۰ کیلو و یا ۵۰ کیلو تا  ۱۶۱ کیلوگرم در یک شبانه روز می رسد.

ماست و عدم جذب آهن غذا :

{ بنابر تحقیقات اخیر دانشمندان، مصرف چای بعد از غذا و ماست و لبنیات همراه غذا باعث کاهش در جذب آهن بدن می شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری آبزرور فرانسه; بیشتر نسبت به مصرف چای مقاله های به چاپ رسیده بود اما اکنون دانشمندان درباره ماست اعلام کردند در حین غذا خوردن باعث کاهش جذب آهن، این ماده حیاتی در بدن می شود. بنابراین گزارش; وجود فراوان کلسیم در لبنیات باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود زیرا اولویت جذب با کلسیم است و آهن جذب نشده و مستقیما دفع می گردد.یادآور می شود; کمبود آهن بیماری خطرناکی است که در زنان جوان بسیار مشاهده می گردد و باعث اختلالات شدیدی در بدن می شود. منبع: آفرینش ۲۶/۴/۸۶ }

ماست عامل اصلی پوکی استخوان:

غذاهائی که دارای اسید و یا PH پائین هفت دارند باعث از بین رفتن سلول استخوان ساز و فعالتر شدن سلول استخوان خوار می شود که پونه و زیره دو گیاه اصلی برای فعال شدن سلول استخوان ساز می باشند. به همین علت در قدیم دوغ را با پونه استفاده می کردند. همچنین برای رفع پوکی استخوان - آرتروز و ... از سبزیجات و بخصوص جعفری- کلم- کرفس و مغز بادام ( بصورت شربت بادام) و کالاجوش و مصرف روزانه ( ۱عدد کشک بومی و ۲ عدد گردو و ۳عدد خرما ) و با توجه به اینکه در روز کلسیم جذب بدن نمیشود و باید شبها لبنیات طبیعی مصرف شود. 

به همین دلیل مصرف هم زمان چند غذای سرد عامل اصلی پوکی استخوان در ایران است: مثل:

۱- پنیر و خیار و گوجه باعث پوکی استخوان { اسید + اسید + اسید}

۲- ماست و برنج { اسید + اسید}

۳- دوغ + برنج +مرغ + کباب گاوی{ اسید+ اسید+ اسید+ اسید}  

سالاد + سس( ماست+ سرکه+ ....) + نوشابه{ اسید+ اسید+ اسید+ اسید} 

 لبنیات خطر ابتلا به سرطان پروستات را تشدید می‌کند[b]پژوهشگران هشدار دادند: مصرف گوشت قرمز(گاو ) و فرآورده‌های لبنی خطر بروز سرطان پروستات را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، ‌این رژیم غذایی مقدار هورمونی موسوم به فاکتور رشد - 1 شبه انسولینی یا
IGF-1 ‌ را افزایش می‌دهد که باعث افزایش رشد سلولی می‌شود.

در این تحقیق، گروهی از متخصصان دانشگاه آکسفورد نتایج حاصل از 12 مطالعه را که روی نزدیک به 9هزار مرد انجام گرفت، مورد آزمایش و بررسی قرار دادند.

آنها دریافتند؛ در مردانی که مقدار
IGF-1 در خونشان بالا است احتمال ابتلا به سرطان پروستات، 40 درصد افزایش پیدا می‌کند.

نتایج این تحقیق در مجله «سالانه‌های طب داخلی» به چاپ رسیده است. فاکتور
IGF-1 نقش مهمی در رشد و نمو کودکان و نوجوانان ایفا می‌کنند.

این فاکتور در افراد بزرگسال تنظیم رشد و مرگ سلولی را تداوم می‌بخشد اما درعین حال هم می‌تواند مانع از مرگ سلولهایی شود که به پایان چرخه طبیعی حیاتشان رسیده‌اند.

هنوز معلوم نیست که چه درصد از مواد در رژیم غذایی بر میزان
IGF-1 تاثیرگذار است اما این تحقیق نشان داد؛ در افرادی که مقدار زیادی گوشت(گاو ) و لبنیات مصرف می‌کنند، ‌مقدار آن 15 درصد بیشتر است.

محققان می‌گویند؛ فاکتورهای خطرزای سرطان پروستات بویژه آنهایی که مربوط به درمان یا تغییر در الگوی زندگی می‌شوند، باید شناسایی شوند. اکنون ما می‌دانیم که این فاکتور یعنی مصرف زیاد گوشت و لبنیات با این سرطان در ارتباط است و بنابراین می‌توانیم بررسی روی رژیم غذایی و فاکتورهای الگوی زندگی را که بر روی مردان تاثیر گذار هستند، آغاز کنیم و به نتایج بهتری در زمینه پیشگیری یا درمان دست یابیم.

ماست و بیماری پارکینسون:

آخرین تحقیقات حاکی از آن است که مصرف مقادیر زیادی از محصولات و فرآورده های لبنی خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را در مردان افزایش می دهد.

به
گزارش خبرگزاری مهر به نقل از چایناویو بررسی ها این امر را تایید می کنند اما علت آن هنوز مشخص نشده است. آمار نشان می دهد مردانی که به مقدار زیاد لبنیات مصرف می کنند شصت درصد بیشتر از سایر مردان در معرض ابتلا به پارکینسون قرار دارند. این نتایج براساس اطلاعات جمع آوری شده از بین 57 هزار و 689 شرکت کننده مرد و 73 هزار و 175 شرکت کننده زن در مدت نه سال به دست آمده است. در این پژوهش نه ساله، 250 مرد و 138 زن مبتلا به پارکینسون در این گروه شناسایی شدند.

سرپرست
تیم تحقیق در این مورد می گوید هنوز مشخص نشده است که مصرف لبنیات چه تاثیری بر روی زنان در زمینه ابتلا به این بیماری ممکن است داشته باشد و به علاوه علت رابطه مصرف زیاد این فرآورده ها با افزایش خطر ابتلا به پارکینسون در مردان نیز هنوز مشخص نیست.به گفته این محقق، برای مشخص کردن موارد فوق انجام مطالعات بیشتری مورد نیاز است. زیرا فرضیه های گوناگونی در این   مورد وجود دارد.  

عوارض استفاده از لبنیات

  1. ریزش مو - چربی مو
  2. سفید شدن مو زودتر از موعد
  3. بیماری های چشم -درد - نزدیک بینی - دوربینی- آب مروارید - آب سیاه- ...
  4. سینوزیت 
  5. صرع  و غش
  6. جوش صورت 
  7. تنگی نفس
  8. آسم 
  9. درد گلو
  10. تیروئید
  11. خرو پف
  12. ناراحتیهای معده 
  13. ورم روده و معده
  14. ترش کردن معده
  15. کولیت - بواسیر - فیستول - شقاق
  16.  آب آوردن و تورم اعضائ بدن (بیضه- سینه -دست -زانو - پا- قلب- مغز ) 
  17. انواع کیست ها (کیست سینه زنان  ... )
  18. انواع تومور (تومور مغزی تومور استخوان)
  19. ازدیاد رشد سلولهای سرطانی
  20. گرفتگی قلب 
  21. بزرگی قلب 
  22. عرق زیاد و بد بو بدن
  23. عرق سوز شدن بدن
  24. چاقی 
  25. خواب آلودگی صبح
  26. آبریزش دهان
  27. پرید دردناک زنان
  28. خونریزی زیاد ماهانه زنان
  29. نازائی 
  30. زود انزالی آقایان 
  31. دختر بودن همه فرزندان
  32. سرد مزاجی
  33. لکه های سیاه صورت
  34. خارش بدن
  35. سودا ( اگزما )
  36. برص:لک و پیسی
  37. آرتروز گردن
  38. آرتروز زانو
  39. دیسک کمر
  40. پوکی استخوان - از بین برنده سلول استخوان ساز
  41. دردهای استخوانی
  42. سردی استخوان 
  43. سردی بدن
  44. رماتیسم مفاصل
  45. بیماری AS
  46. آرتریت روماتوئید
  47. خار پاشنه پا
  48. گرفتگی مچ دست - تورم و التهاب تاندون - تاندونیت
  49. بیماری MS - ALS -
  50. لقوه 
  51. رعشه - پارکینسون
  52. آلزایمر -فراموشی
  53. زونا
  54. کندی عکس العمل
  55. جنون آنی
  56. لکنت زبان
  57. ازدیاد آب دهان
  58. ناراحتی اعصاب
  59. افسردگی 
  60. میگرن و سردرد 
  61. وسواس 
  62. دروغ زیاد  
  63. ترس
  64. دلهره و اضطراب 
  65. شب ادراری
  66. بیش فعالی کودکان
  67. بدی رانندگی 
  68. جن زدگی 
  69. تنبلی و سستی 
  70. بیماری های کلیه
  71. سنگ کلیه
  72. سنگ مثانه
  73. کم خونی
  74. فشار خون بالا
  75. غلظت خون 
  76. جوش صورت 
  77.  
  78. تورم غده پروستات
  79. پیری زودرس
  80. و بیماریهای اتوایمیون ... 

 چون علت اصلی این بیماریها. لبنیات می باشد آیا می توان باز هم توصیه به فواید و خوردن لبنیات کرد.

آیا می دانید شرط اصلی بهبودی این بیماریها نخوردن لبنیات و ترشیجات می باشد.

 




طبقه بندی:
ارسال توسط ابوالفضل اسدی
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin